گروه بویایی مرکبات
گروه بویایی مرکبات
8 آذر 1400
معرفی گروه بویایی آروماتیک
معرفی گروه بویایی آروماتیک
8 آذر 1400
نمایش همه
معرفی گروه بویایی میوه‌ای

معرفی گروه بویایی میوه‌ای

نت‌های میوه‌ای، ورای نت‌های مرکباتی (که دارای جایگاه خاص خود هستند) در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته و فراگیر شده‌اند که آن ها را لایق داشتن گروهی مختص به خودشان کرده است.
به طور کلی میو‌ها نسبت به فرآیند تقطیر و عصاره‌گیری مقاوم هستند که این امر ناشی از درصد بسیار بالای آب در ساختار طبیعی آن‌ها است و همچنین به عنوان نت‌هایی ماندگار در ساختار عطر به حساب می‌آیند. محدوده تأثیر این نت‌ها از حس تازگی تا شیرینی و نیز رایحه‌هایی مثل کهنگی و قدیمی بودن و رازآلودگی را در خود دارند.
رایحه‌های میوه‌ای از سال 2000 به بعد در گروه میوه‌ای گلی بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند،این در حالی است که رایحه هلو و آلو ترکیب اصلی و پایه‌ای برای عطرهای کلاسیک بوده است و برای تهیه بسیاری از عطرهای شاخص نیمه اول قرن بیستم از آن‌ها استفاده می‌شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *