ترم دوم دوره جامع آموزش عطر سازی
مباحث تئوری عطرسازی
- بیولوژی (طبع و مزاج در طب سنتی)
- سایکولوژی (شخصیت شناسی در روانشناسی)
- دیجیتال مارکتینگ و شبکههای اجتماعی در فروش عطر
- فرهنگ و ترند عطرها
- تجارت دنیای عطر
- بررسی منابع طبیعی و سنتزی فرگرنس
- بررسی عناصر مختلف عطر شامل:
- جز معطر
- حلال / نگهدارنده
- آنتی اکسیدان / محلول سازی و حلالیت
- مارکتینگ و برندینگ پیشرفته
- فنون کسب و کار عطر پیشرفته
آزمایشگاه عملی و تجربی عطرسازی
- روشهای کرم سازی (سنتی و صنعتی)
- روشهای صابون سازی
- آزمایشگاه آشنایی با روشهای جداسازی
- آزمایشگاه استخراج با انفلورانژ
- آزمایشگاه استخراج با تقطیر با بخار آب
- آزمایشگاه سنتز رایحه میوهها و ترکیبات آستری معطر
- محلول سازی و فرمولاسیون عطر
- روشهای ساخت خوشبوکننده
- روشهای ساخت بادی اسپلش
- روشهای ساخت شامپو
- روشهای ساخت کوکتل پدیکور
ورکشاپهای عطرسازی
-
- عطر در محصولات آرایشی و بهداشتی و صنایع مرتبط
- بازدید از موزه و کارگاه شیشه عطر
- بازدید از مزرعه و تجربه اسانس گیری سنتی در کارگاههای خانگی
- عطر در محصولات آرایشی و بهداشتی و صنایع مرتبط
دوره فروش و بازاریابی پیشرفته
- تدوین ابزارهای پیشبرد فروش
- تدوین برنامه تبلیغاتی
- مدیریت منابع انسانی فروش
- طراحی باشگاه مشتریان
- اصول مشتری مداری و CRM
- تدوین ابزارهای پیشبرد فروش
- تدوین برنامه تبلیغاتی
- مدیریت منابع انسانی فروش
- طراحی باشگاه مشتریان
- اصول مشتری مداری و CRM
گواهی و مدارک پایان دوره
معرفی به سازمان فنی و حرفهای جهت شرکت در آزمون تخصصی عطرسازی و اخذ مدرک بین المللی عطرسازی
مدت زمان دوره
این ترم ۱۱ جلسه ۸ ساعته شامل یک روز در هفته به مدت سه ماه متوالی است.
در پایان هر ترم یک روز کامل اردوی علمی – کارگاهی نیز با هزینه آکادمی برگزار میشود که شرکت در آن اجباری نیست